Aquest estiu vam rodar el curtmetratge Fils Trencats. Estem molt agraïts amb tot l’equip que ho va fer possible amb un treball exelent. Per tots vosaltres queda dedicat aquest making of. També volem agraïr als nostres amics de Huellas Compartidas que ens acompanyen en aquest viatge. Fem una menció especial a Dingonatura, Biomedicallogisitics, El racó de Milú, Ovide, Aluzine, Caves Montau Sadurní, Ajuntament de Gavà i Sweetdrops. ____ Sinopsis de Fils Trencats: La nostra protagonista és la Berta, una dona vídua de 80 anys que fuig dels maltractaments del seu únic fill. Viu sola, no s’atreveix a sortir de casa i només pot comptar amb l’ajuda de la Meliou, una noia migrada que va a casa seva un parell de cops per setmana i li fa les compres. A la vida de la Berta no sembla haver-hi esperança, però aviat trobarà un company que l’ajudarà a seguir endavant. www.filmsenoff.com www.huellascompartidas.org