Ha acceptat la nostra nova política de dades adaptada a la Llei Orgànica de Protecció de Dades (RGPD) que va entrar en rigor el passat 25 de maig de 2018.

  • Quin us li donarem a les teves dades?

Respondre les teves consultes. Anunciar-te novetats de la productora així com resultats de competicions i concursos que puguem organitzar.

  • Com tractem les teves dades?
    Les teves dades només són teves i, per tant, en tens el control. Com hem estat fent fins ara, no t’enviarem cap comunicació de tercers sense el teu consentiment previ i també pots decidir quan vulguis deixar de rebre correus electrònics nostres.
  • Els teus drets!
    Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament de les teves dades. Només ens ho has de fer saber a comunicacio@filmsenoff.cat

Només guardem la teva adreça de correu electrònic i utilitzem aquesta dada per informar-te de tot allò relacionat amb Films en Off que pugui ser del teu interès en un àmbit professional. Només tu i nosaltres tenim accés a aquesta informació, que no compartim amb tercers.
Si no vols seguir rebent les nostres comunicacions, envia un missatge a comunicacio@filmsenoff.cat amb la paraula “BAIXA COMUNICACIONS” a l’assumpte.

Gràcies per la confiança.