La productora

hr

Per innovar, cal aprendre del que ja s’ha fet. En els més de 100 anys d’història del cinema, la modernitat no només la trobem en els films contemporanis, també trobarem la frescor i l’atreviment en cineastes del mut, del classicisme de Hollywood o de les avantguardes dels 60 i 70. Totes les èpoques poden ser modernes, perquè són les persones i no el context qui marquen la diferència.

 

Films en Off aspira a poder transmetre tota aquesta passió pel cinema en els seus productes per fer d’ells quelcom únic.

T’atreveixes a intentar-ho?

La fotografía es verdad. Y el cine es una verdad 24 veces por segundo.

– Jean-Luc Godard

Els valors

hr

Sinceritat

Sinceritat

En tots els nostres projectes treballem amb la veritat i per la veritat.

Honestedat

Honestedat

En cada treball, en cada projecte, l’honestedat és primordial. No podem entendre el cinema d’una altra manera.

Esforç

Esforç

Dediquem tot el nostre esforç a tots els projectes, perquè només des de la màxima dedicació i implicació personal podem trobar la bellesa.

Humilitat

Humilitat

Per aprendre una cosa nova cal fixar-se en el que s’ha fet abans. Només des de la humilitat en l’aprenentatge, es poden aconseguir les grans fites.

Diversitat

Diversitat

Sempre oberts a nous horitzons i propostes.

Fantasia

Fantasia

Amb la il·lusió i la fantasia que teníem quan érem ben petits podrem tirar endavant tot allò que ens proposem.

Els projectes

hr

2021-09-16T14:02:45+00:00

Artistes

Josep Maria Oller, seixanta-quatre anys, i Josep Oller, trenta-dos anys, pare i fill, conversen amb diferents artistes catalans que, en la majoria de casos, no tenen el reconeixement del públic. S'indagarà per què l'art és quelcom vital. Serà un llargmetratge plural, no focalitzat en un sol individu sinó amb bastants protagonistes i organitzat per blocs [...]

2020-04-18T11:00:48+00:00

Cabòries

Una comèdia romàntica amb tocs de màgia, on la frontera entre lo real i lo imaginari queda difosa.

2020-04-20T13:44:49+00:00

Fils trencats

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE Fils trencats és un curtmetratge de cinema social que reflecteix en una història la realitat de moltes persones grans que pateixen violència de gènere o intrafamiliar, estan soles i se senten totalment desemparades.   La nostra protagonista és la Berta, una dona vídua de 80 anys que fuig dels maltractaments del seu únic fill. Viu sola, [...]

Et podem ajudar en qualsevol projecte

IDEES CREATIVES, INNOVADORES I HONESTES

CONTACTA AMB NOSALTRES